Digitaaliset kurssimateriaalit – itseopiskeluun

Olen koonnut näihin materiaaleihin ajakohtaiset tiedot sosiaalisen myynnin tueksi ja toimintasuunnitelman käynnistämiseksi. Suunnittelu ja tavoitteiden määrittely ohjaa tekemistä sekä pitää toiminnan aktiivisen sekä hauskana. Orgaanisen kasvun rakentaminen on tuloksellista, mutta vaatii sinnikkyyttä ja sitkeyttä. Miten näyt, vaikutat ja osallistut ovat avaimia onnistuvassa sosiaalisessa myynnissä, sillä ihmiset ovat yhä enemmän verkostoitumassa, viihtymässä ja viettämässä aikaa sosiaalisen median alustoilla. Verkostoituminen kuuluu olennaisena osana aktiiviseen tekemiseen. Hyvä puoli tässä kuitenkin on se, että olemalla aktiivinen osallistuja, sitoutat omalla mallilla myös seuraajasi ja silloin he mahdollistavat sinulle liiketoiminnallisen kasvun.

Sosiaalisen myynnin työkirja opastaa sinut tekemään suunnitelmia ja liiketoiminnallisia tavoitteitasi. Se auttaa sinua yksinkertaisella tavalla yhdistämään oman jo voimassaolevan, ammattitaidon sekä kiinnostuksesi kohteet myynnin työkaluksi. Tämä on yhdistelmä luettavaa, katsottavaa ja kuunneltavaa materiaalia neljässä selkeässä moduulissa.

Työkirjan vahvuudet!

Auttaa sinua laatimaan liiketoimintaa tukevia some suunnitelmia.

Auttaa sinua rakentamaa oman näköistä brändiä.

Auttaa sinua ymmärtämään sisällöntuotannon tarkoituksen ja tavoitteet.

Auttaa sinua rakentamaan sosiaalisesta mediasta myynnin kanavan.

Sosiaalisen myynnin työkirja 145,00 + alv 24%


Instagram valloitus materiaalissa avataan instagramin tekniikkaa ja mahdollisuuksia. Tämän materiaalin kanssa pääset näppärästi rakentamaan omaa instagram alustaa sosiaalisen myyntiin. Sosiaalisen median ammatillinen hyödyntäminen on tätä päivää, eikä yksikään asiantuntija, myyjä, vaikuttaja tai yrittäjä voi jäädä tämän trendin ulkopuolelle. Instagram on noussut yhdeksi suosituimmaksi sosiaalisen median alustoista ja Suomessakin Instagramilla on jo lähes 3 miljoonaa käyttäjää. Suurin osa käyttäjistä ovat yksityishenkilöitä, jotka etsivät seurattavia tilejä mm. hankintojen, tekemisen, viihtymisen tai informaation takia. Tämä on yhdistelmä luettavaa, katsottavaa ja kuunneltavaa materiaalia neljässä selkeässä moduulissa.

Materiaalin vahvuudet!

Auttaa sinua starttaamaan instagramin tekemisen tavoitteellisella tavalla.

Auttaa sinua suunnitelemaan oman näköisen ja tavoitteiden mukaisen brändin.

Auttaa sinua pohtimaan visuaalista ilmettä.

Auttaa sinua sisällöntuotannon perusteisiin.

Instagramin valloitus 125,50 + alv 24%


Sisältö- ja digimarkkinointi ei koskaan ole irrallisia toimintoja, vaan ne liittyvät voimakkaasti omaan toimintaan. Instagramissa voidaan mainostaa monin tavoin, joko syötteessä tai stooreissa, useita erilaisia malleja hyödyntäen. Syötteen etuna on, että mainokset sulautuvat saumattomasti ja luonnollisesti muiden kuvien joukkoon, kunhan sisältö herättää riittävänä kiinnostuksen.

Myynnin alustaksi Instagram materiaali, avaa sinulle Instagramin toiminnallisia vaihtoehtoja, auttaa sinua keskittymään olennaiseen ja neuvoo mitä kannattaa asiantuntija- yritystilillä huomioida. Tämä on yhdistelmä luettavaa, katsottavaa ja kuunneltavaa materiaalia kolmessa selkeässä moduulissa.

Materiaalin vahvuudet!

Auttaa sinua ymmärtämään sosiaalisen myynnin kokonaisuutta.

Auttaa sinua luomaan asiakaslähtöistä sisältöä.

Ymmärrät suunnitelun ja säännöllisen työskentelyn vaikutuksen myyntiin.

Myynnin alustaksi Instagram 145,00 + alv 24%


Myynti tapahtuu yhä enemmän ja nopeammin erilaisilla alustoilla. Kuluttajat ovat kaiken aikaa läsnä ja seuraavat kiinnostuksen, tarpeen ja viihtymisen takia palvelutarjontaa. Yrittäjälle kausiin- ja teemoihin perustuva asiakashankinta ja asiakkaanohjaus ovat taitoja, jolla tuetaan perinteistä markkinointia. Kampanjat on syytä aina aloittaa hyvissä ajoin jotta, voimassa oleva ja uusi yleisösi näkee viestisi riittävän usein. Markkinointi on pääasiassa viestintää monessa muodossa, käytä tätä hyväksi.

Miten hyvä kampanja rakennetaan materiaali auttaa sinua rakentamaan toimivia kampanjoita, jotka lisäävät tunnettavuuttasi (brändiäsi), sitouttavat ja tukevat liiketoimintaasi. Tämä on yhdistelmä luettavaa, katsottavaa ja kuunneltavaa materiaalia kuudessa selkeässä moduulissa jonka avulla laadit minkä tahansa kampajan tai lanseerauksen suunnitellusti.

Materiaalin vahvuudet

Auttaa sinua laatimaan kausi- ja teemakohtaisia kampanjasuunnitelmia.

Auttaa sinua rakentamaan kampanjoista toimiva sosiaalisen myynnin osa.

Auttaa sinua ymmärtämään, miten kuluttajan sitouttamiseen ja ostoprosessiin voidaan Instagramissa vaikuttaa, oikein kohdistetulla kampanjalla.

Miten hyvä kampanja rakennetaan 255,00 + alv 24%

HUOM! Kampanjoiden rakentamiseen on saatavana myös henkilökohtainen valmennus, lue lisää tästä.


Asiantuntija-, henkilö- ja yritysbrändi nykyisessä digimaailmassa ovat keinoja erottua. Tämä riittää syyksi, miksi tähän kannattaa panostaa. Meistä jokainen tunnistaa vahvoja brändejä, riippumatta siitä ovatko ne yritysten tai henkilön luomia.

Brändisi on se on heijastus, jonka potentiaaliset asiakkaat ja yhteistyökumppanit rakentavat sinusta ja kaikesta tekemisestäsi, ennen kun he ovat olleet yhteydessä sinuun. Se on myös sitä, mitä ja miten sinusta puhutaan, kun et ole itse paikalla. Tämä on yhdistelmä luettavaa, katsottavaa ja kuunneltavaa materiaalia kolmessa selkeässä moduulissa.

Materiaalin vahvuudet

Auttaa sinua tunnistamaan oman brändisi vahvuudet ja heikkoudet.

Auttaa sinua rakentamaan brändisi tunnettuutta.

Auttaa sinua ymmärtämään, miten brändäyksen avulla myynti lisääntyy somessa.

Miten hyvä brändi syntyy 155,00 + alv 24%


Sosiaalisella alustoilla laadukas ja toimiva markkinointi syntyy sisällöstä ja tämä ohjaa kohdeyleisön kaupoille. Tämä on yhdistelmä luettavaa, katsottavaa ja kuunneltavaa materiaalia kolmessa selkeässä moduulissa.

Tarvitsetko kaupan syntymiseen tunnesiteen vai kumppanuuden?

Kaupan klousaamiseksi tarvitset kohdennutun VIESTIN oikealle yleisölle. Päivitysten tekeminen on usein haasteellista, mikäli sisältösi ei löydä oikein puhuttelevaa muotoa, eri sosiaalisen median alustoilla.

Auttaa sinua ymmärtämään, miten B2B ja B2C- päivityksiä kannattaa suunnitella ja tuottaa.

Miten hyvä päivitys syntyy 125,00 + alv 24%


Markkinointia tehdään ihmisille! Niille jotka haluavat olla tai tulla asiakkaaksesi, tästä syystä asiakaspalvelu sosiaalisesssa mediassa on osa suunniteltuja markkinointitoimenpiteitä. Tämä sisältää monipuolisesti viesteihin ja palautteisiin vastaamisen, mutta yhtälailla oman kohderyhmän sitouttamisen. Hyvin rakennettu asiakastyö on osa oman yhteisön rakentamista, jota ylläpidetään jatkuvasti.

Panosta asiakaspalveluun sillä varmistat hyvän asiakaskokemus!

Asiakastyö somessa materiaali auttaa sinua toteuttamaan laadukasta, monipuolista ja toimivaa asiakaspalvelua, joka on kytkettu osaksi digimarkkinointia ja sosiaalista myyntiä. Tämä on yhdistelmä luettavaa, katsottavaa ja kuunneltavaa materiaalia neljässä selkeässä moduulissa.

Materiaalin vahvuudet

Auttaa sinua tunnistamaan oman asiakastyön vaikutukset tunnettuuteen ja sitoutumiseen.

Auttaa sinua rakentamaan hyvää ja toimivaa asiakastyötä

Auttaa sinua ymmärtämään, miten asiakastyön avulla myynti lisääntyy somessa.

Miten hyvä brändi syntyy 125,00 + alv 24%


Tuotamme uusia ja ajankohtaisia digimateriaaleja, auttaaksemme sosiaalisen myynnin haltuunotossa ja helpottaaksemme, oppimisesi matkaa perinteisestä myynnistä digiajan moniosaajaksi. Seuraavaksi ilmestyy – Myynnillisten päivitysten tekeminen ja Miten klousataan kaupat somessa – materiaalit.

Digitaalisten tuotteiden toimitusehdot, voimassa 16.5.2022 alkaen. Pidätän oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Tuotteet tilataan whats app painikkeella, tuotteen alla olevalla lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia heidi@parasfiilis.fi Kaikki asiakastiedot käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti. Tehdessäsi tilauksen, sitoudut kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Maksaminen ja maksutavat; käytössä on mobilepay ja laskutus vaihtoehdot. Digituotteet toimitetaan 48 tunnin kuluessa hyväksytystä maksusuorituksesta ja ovat ladattavissa toimitetun linkin kautta pilvipalvelusta.

Copywrite ©Heidi Palm