InstaHelp- työpaja

Tuloksellisen myynnin taustalla on suunniteltu tekeminen!

Valmentaja Heidi Palm Digiosaaja

Helsinki 12.4.23 ja 11.5.23

Tampere 13.4.23 ja 5.5.23

Jyväskylä 25.4.23

Kuopio 26.4.23

Asiakkaasi ovat sosiaalisilla alustoilla ja yrityksesi sekä osaamisesi tulisi olla saatavilla. Kuluttajat ja yhteistyökumppanit etsivät ja tutustuvat palveluihin sekä tuotteisiin, jo paljon ennen, kun yrittäjänä saat tästä edes pientä vinkkiä.

Koulutuksen sisältö ja kesto 9-15

Tutustutaan Instagamin teknillisiin mahdollisuuksiin (B2B, B2C ja B2M)

Kuka on sun unelma-asiakas ja kenelle teet sisältöä

Suunnittelut työkaluksi

Oma brändi

Helposti 10, 20, jopa 100 päivitystä

Kuvapankki

Visuaalinen ilme

Työpajan jälkeen

  • Opit säännöllisen työskentelyn hyödyt
  • Tunnistat kohderyhmäsi ja oman asiakaslupauksesi
  • Osaat muokata ja tehdä päivityksiä asiakaslähtöiseksi
  • Ymmärrät sosiaalinen myynnin perusteita

Myynti tapahtuu yhä useammin erilaisilla alustoilla ja liittyy voimakkaasti liiketoiminnan tavoitteisiin. Instagram sitouttaa huomattavasti paremmin käyttäjät, kun muut sosiaaliset alustat ja käyttäjäkunta on laajentunut kattamaa lähes kaikki ikäryhmät. Instagramissa on helppo lähestyä tuntematonta.

Työpajan hinta on 345,00 + alv. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella materiaalin ja tarjoilut. Koulutus tulee olla maksettuna ennen koulutuspäivää ja maksutapoina ovat mobilepay ja laskutus vaihtoehto, ilmoita tästä viestillä. Lunasta paikkasi viimeistään 14 päivää ennen koulutuksen, alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittaudu tästä

Pidätän oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Kaikki asiakastiedot käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti. Maksaminen ja maksutavat; käytössä on mobilepay ja laskutus vaihtoehdot. Työpaja toteutetaan yhteistyössä Taseko Oy:n kanssa.

Copywrite ©Heidi Palm