Myyvä sosiaalinen myynti

Nykyisen itsepalvelun ja nettishoppailun aikakaudella, myyjän kylmäsoitto harvemmin lämmittää asiakasta. Asiakkaat etsivät itsenäisesti tietoa ja kyselevät suosituksia. Tämä digitaalinen toimintaympäristö vaikuttaa olennaisesti asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin toimintamalleihin. Tästä syystä näitä taitoja on kehitettävä yhä enemmän, vastaamaan sosiaalisen myynnin tarpeisiin.

Somen ammatillinen hyvödyntäminen on tätä päivää, eikä yksikään asiantuntija, myyjä, vaikuttaja tai yrittäjä voi jäädä tämän muutoksen ulkopuolelle.

Osallistumalla opit

  • laatimaan itsellesi liiketoimintaa tukevia some suunnitelmia
  • tunnistamaan kohderyhmäsi ja unelma-asiakkaasi
  • ymmärtämään sosiaalisen myynnin perusteita
  • ymmärtämään Instagamin toimintaperiaatteita

Henkilökohtainen valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat esimerkiksi Instagramista myynnillisen apuvälineen palvelujen / tuotteiden esiintuomiselle, sekä verkostoitua potentiaalisen kohderyhmän kanssa. Valmennuksessa käydään läpi perusteet, jotka tukevat ja ovat pohjana myynnilliselle kasvulla, aktiivisella toiminnalla ja laadukkaalle sisällölle.

Minulla on intohimo, auttaa sinua sosiaalisen myynnin uudella kentällä, joka sisältää paljon myynnin ja asiakashankinnan perinteitä, mutta on helpompaa, kivempaa ja näkyvämpää sekä tehokkaampaa, kun perusteet ovat kunnossa. Live valmennus, on sinulle oikea valinta, kun haluat saada oppimisen opitimaalisesti hyödynnettyä heti.

Kaipaatko lisää apua?

Sosiaalisen myynnin oppaat löydät tästä linkistä

Verkkovalmennukset ja valmennustuotteiden toimitusehdot, voimassa 16.5.2022 alkaen. Pidätän oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta ja maksamaton osallistumismaksu estää osallistumisen. Valmennuksiin ilmoittaudutaan whats app painikkeella tai lähettämällä sähköpostia heidi@parasfiilis.fi Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tehdessäsi tilauksen, sitoudut kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Maksaminen ja maksutavat; käytössä on mobile pay ja  laskutus vaihtoehdot. Osallistumislinkki valmennuksiin toimitetaan 24 tunnin kuluessa hyväksytystä maksusuorituksesta ja viimeistään  tuntia ennen koulutuksen alkua, osallistujalle sähköpostilla, messingerillä tai what app viestinä. 

Copywrite ©Heidi Palm