Myyvä sosiaalinen myynti

Askel digitaalisen kaupankäyntiin, sosiaalisilla alustoilla!

Verkkokurssi on rakennettu vastaaman asiakashankinnan, brändinrakentamisen, myynnin ja sisällöntuotannon haasteisiin, sosiaalisen myynnin opein. Verkkokurssi sisältää neljä erillistä moduulia, käytännönläheisiä ohjeita sekä tehtäväkohtaisia työkirjoja, jotka tukevat oppimista kurssin ajan. Kurssimateriaali on käytössäsi (4 kk) maksusuorituksesta. Kurssin hinta on 149,00 + alv.

Verkkokurssin vahvuudet!

Kun sinulla on jo perusajatus oman toiminnan tai yrityksen sosiaalisen myynnin tavoitteista, tarkoituksesta ja tehtävästä selvillä, verkkokurssin avulla suunnittelet, muokkaat ja rakennat toimintaasi sosiaalisilla alustoilla tehokkaammaksi. Olet ehkä jo ottanut ensiaskelia sosiaalisessa myynnissä, mutta euroja tuovat tulokset antavat vielä odottaa. Verkkokurssin käytyäsi, sinulla on toimivat perustyökalut aloittaa sosiaalisen myynnin kasvu ja kehittäminen toimintasi säännölliseksi osaksi, olit sitten asiantuntija, myyjä, vaikuttaja tai yrittäjä.

Verkkokurssin sisältö

  • Haluat laatia toimivan liiketoimintaa tukevan digisuunnitelman
  • Haluat rakentaa kestävän ja toimivan bärdin ammattitaitaidon, palvelujen ja tuotteiden ympärille
  • Haluat ymmärtää INBOUND markkinoinnin ja myynnin yhteyden
  • Haluat oppia hyödyntämään numerotilastoja toiminnan tehona

Digitaalisten tuotteiden toimitusehdot, voimassa 16.5.2022 alkaen. Pidätän oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Tuotteet tilataan whats app painikkeella tai lähettämällä sähköpostia heidi@parasfiilis.fi Kaikki asiakastiedot käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti. Tehdessäsi tilauksen, sitoudut kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Maksaminen ja maksutavat; käytössä on mobilepay ja laskutus vaihtoehdot. Digituotteet toimitetaan 48 tunnin kuluessa hyväksytystä maksusuorituksesta ja ovat ladattavissa toimitetun linkin kautta pilvipalvelusta.

Copywrite ©Heidi Palm

Minulla on intohimo, auttaa sinua sosiaalisen myynnin uudella kentällä, joka sisältää paljon myynnin ja asiakashankinnan perinteitä. Henkilökohtainen valmennus, on sinulle oikea valinta, kun haluat saada oppimisen optimaalisesti hyödynnettyä heti. Henkilökohtaisen valmennuksen perusteisiin tästä ja 2023 alkavaan Sosiaalisen myynnin -Super stara valmennuksen hakijalistalle voit ilmoittautua tästä

Nähdään linjoilla!

Kaipaatko lisää apua?